Snyggt matbord sökes!

Hejsan hejsan allihop. Nu är det dags att skaffa ännu en möbel och den här gången handlar det om ett matbord. Men inte en hel matgrupp, utan ett matbord utan stolar. För fina stolar har jag redan och det känns lite onödigt att byta ut dem med. Men det komplicerar faktiskt saken lite grann, eftersom jag måste välja matbord utifrån de stolar jag redan har. Om de inte passar ihop kommer det ju att se förskräckligt ut, och så kan vi ju inte ha det. Någon ordning och reda får det ju allt vara!

Men det ställer som sagt till en del problem. Som det är har jag sett några riktigt snygga matbord i trä, i riktigt gammaldags lantlig stil. De är bara så vackra! Men problemet är att de inte passar ihop med de stolar som jag redan har, och det känns som lite väl slit- och släng att slänga dem eftersom det inte är något som helst fel på dem. Snygg inredning är viktigt, men det är också viktigt att inte bli alltför slösaktig. Och sanning att säga så finns det ju också en massa matbord som passar ihop med de stolar jag har varav flera ser riktigt bra ut de också.

Än så länge har jag inte bestämt mig riktigt, utan det får ta den tid det tar. Dessutom är sökandet efter möbler halva nöjet med inredning, och jag har upptäckt en mängd olika spännande matbord här redan. Det stora utbudet är ett kärt bekymmer och ingenting att klaga över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *