Snart dags att möblera om igen

Min lägenhet är inte speciellt stor. Man skulle kunna säga att den har 2,5 rum, för det tredje rummet är väldigt litet. Det krävs med andra ord lite fantasi för att möblera snyggt, och det gäller speciellt det lilla rummet. I sovrummet får man i princip bara plats med en säng och några garderober och i vardagsrummet har vi soffa, TV, lite bokhyllor och sådant. Det lilla rummet fungerar som kontor/hobbyrum. Där har jag min symaskin och lite annat pyssel.

Trots att rummen är ganska små tycker jag ändå att det är väldigt kul att möblera, och jag möblerar ganska ofta om. Det är inte för att jag inte blir nöjd, utan helt enkelt för att jag tycker om att förnya mig. När man möblerar om blir det nästan som ett helt nytt rum trots att man använder samma möbler. I sovrummet har man inte så många val, så sängen står helt enkelt där den står, men i vardagsrummet och det lilla rummet kan kan göra om.

Nu tror jag snart att det är dags att möblera om igen. Det var ungefär ett halvår sedan jag möblerade om förra gången, och även om jag är väldigt nöjd med hur jag fick till det i det lilla rummet har jag ändå börjat fundera lite på om det inte skulle vara ännu bättre om jag skulle flyttade om det på ett annat sätt. Jag sitter ofta och funderar på hur man kan arrangera möblerna i ett rum, och nu tror jag att jag har en idé som gör att vi faktiskt kan få in en hylla till i kontor- och hobbyrummet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *