Ska man suga bort det sista?

Tänk att se ut såhär efter en fettsugning!

Tänk att se ut såhär efter en fettsugning!

Jag tillhör ju inte en av dem som tränar dag ut och dag in. Det mesta av min träning får jag genom att träna mina hundar, och efter att jag blivit betydligt mer delaktig i tävlandet och trappat upp träningen har kilona sakta men säkert försvunnit, år efter år. Nu är jag mitt smalaste jag någonsin och det är en känsla av stolthet som infunnit sig. Samtidigt har jag sett till att äta bättre, och det har säkerligen bidragit till att min kropp har minskat i volym. Jag har aldrig tidigare mått så bra som jag gör just nu, men det finns fortfarande några irriterande kilon som sitter kvar på kroppen, som vägrar att försvinna.

Jag har förstått att det är ganska vanligt att det blir så, att vissa områden helt enkelt inte vill ge mig sig, oavsett hur nyttigt man äter eller hur mycket man tränar. I mitt fall är det min mage som är det största problemet, en liten putmage som gör att det aldrig går att hitta byxor, klänningar och kjolar som passar till den övriga storleken på min kropp. Det ser liksom för stort ut på mig.

Därför har jag tänkt kolla om jag kan göra en fettsugning på Citadellkliniken i Malmö. Mitt första intryck är att de vet vad de sysslar med, tar inga onödiga risker och ser till att göra ett så bra arbete som möjligt. Jag känner mig för tillfället trygg med tanken och tänkte höra av mig och se vad de kan göra för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *