Så ska jag försöka behålla formen

hampaproteinFör ett tag sedan skrev jag om hur jag numera är i min kanske bästa fysiska form någonsin trots att jag inte tränar aktivt annat än tillsammans med mina hundar. Sedan dess har jag börjat fundera mer och mer på huruvida jag kanske borde börja träna lite mer seriöst, för att verkligen se till att jag behåller formen. För som jag sade: jag har nog aldrig tidigare i mitt liv mått så här bra. Det är definitivt någonting som jag vill fortsätta med! Men egentligen är frågan om jag behöver träna så mycket mer – hundarna ger mig ju väldigt mycket motion. Snarare är det kanske så att jag borde titta lite närmare på mitt näringsintag – det finns nog en del jag kan göra där för att få ett bra resultat.

Jag funderar på att skaffa naturellt växtprotein, hampaprotein. Förutom att det är en mycket bra proteinkälla så innehåller det en stor mängd saker som kroppen mår bra av, som omega-3, essentiella aminosyror och mycket annat. Jag har hört mycket positivt om hampaprotein som ett alternativ till animaliska protein, och då inte enbart för idrottare (det kan jag knappast räknas som) utan i största allmänhet. Om jag nu ska försöka leva mitt liv ännu mer aktivt så känns det som om det kan vara spännande att prova på för att se om det verkligen ger så pass mycket effekt som det sägs, med finare hud och hår förutom att det hjälper till att bygga upp kroppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *