Presentbekymmer

Jag tror inte att jag har berättat att jag har en bror, men det har jag i alla fall. Han heter Emil och är egentligen min halvbror. Vi har samma mamma men inte samma pappa. Mina föräldrar flyttade isär när jag var fem år och tre år senare föddes Emil. Nu fyller han snart 15 år och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom! Kan tillägga att han inte läser min blogg så det gör inget att jag skriver om det här.

Vad ger man en 15-åring? Han ska få en moped av min mamma och min styvpappa. Jag funderar på att ge honom något snyggt smycke, typ en halskedja eller ett armband. Det får inte vara för dyrt för jag är inte gjord av pengar, men 15 år är ju ändå lite av mil milstolpe i livet tycker jag, och det förtjänar något lite mer speciellt än fjortonårsdagen. Då fick han för övrigt ett tevespel. Det är några veckor kvar till födelsedagen så jag har lite tid på mig att fundera ut något, men det känns också som att det går väldigt snabbt. Helt plötsligt står man där utan present.

Smycke är som sagt bästa förslaget hittills, men om ni som läser har andra förslag får ni gärna lämna en kommentar! Han gillar typ vanliga saker som tonårspojkar gillar, som mopeder och tevespel och sådant där. Han gillar att träna också och brukar både springa och gå på gymmet, men när det gäller träning är jag helt okunnig så jag vet inte alls vad jag skulle köpa om det skulle ha med träning att göra. Förslag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *