Paniklösningen fungerade bra!

Jag vet inte om jag har nämnt det i något tidigare inlägg, men jag ska åka en vända till Mexiko nu i sommar! Det var en överraskning som min föräldrar kom med, och en mycket uppskattad sådan! Vi har varit i många länder i Mellanamerika men har aldrig åkt till Mexiko, vilket varit en dröm länge. Det som lockar mig mest är de fantastiska aztekpyramiderna som de har på olika ställen i landet, och det ska bli riktigt häftigt att äntligen få se dem på riktigt. Hittills har jag bara sett dem på film, och det har gjort att jag enbart längtar än mer efter att få se dem på riktigt. Så här ser de ut..

Men något som jag har glömt bort är att kolla upp hur det är med vaccinationerna innan resan. Det är ganska dumt, för vissa vacciner kräver att man är ute i god tid innan själva resan för att de ska fungera på ett bra sätt. Dock är det så att jag fortfarande har tid på mig, men det behövde lösas snabbt, vilket betydde att jag fort behövde ha tag på ett ställe som kunde ge mig de nödvändiga vaccinationerna. Jag är smått överlycklig över att jag hittade Svea Vaccin, som har många olika ställen där man kan vaccinera sig. Du kan själv se mottagningarna i Stockholm här.

Så nu är jag helt enkelt påfylld med de vaccinationer som jag behöver ha inför resan till Mexiko. Det känns bra att vara skyddad, så att jag slipper att bli sjuk under resan, och istället kan njuta fullt ut av upplevelsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *