Nytt halsband – för båda!

Det är inte ofta som man unnar sig saker här i livet, ofta brukar jag skämma bort min älskade Jack mer än vad jag lägger på mig själv. Det får inte gå till överdrift dock, men ärligt talat är han nog inte speciellt medveten om att han har mycket mer smycken och kläder än vad jag faktiskt har. Jag kanske, någon gång, kommer att lugna ner mig när det gäller inköpen till honom men det kommer inte att bli idag!

Hundhalsband är bra på många sätt. Vissa hjälper till att hålla fästingar och loppor borta, de passar dessutom mycket bra när man behöver ha en ID-bricka på hunden. Halsband är dessutom nästan alltid nödvändigt för att man ska kunna ha hunden kopplad, och sen finns det ju så många olika varianter att välja mellan, det ena stiligare än det andra. Jag har köpt på mig en hel del halsband genom åren och alldeles nyligen klickade jag hem fyra stycken nya till Jack, i olika storlekar och i olika designer.

Samtidigt som halsbanden väntade på att få komma fram till min dörr fick jag ett infall och ville även köpa halsband till mig själv. Jag funderade länge på hur de skulle se ut, jag vet inte riktigt vad som är min stil eftersom att jag sällan använder halsband, men så fick jag då till slut min idé; det skulle matcha något av de halsband jag köpt till Jack! Sagt och gjort, jag började titta runt efter lämpliga ställen som kunde ha något som påminde om ett hundhalsband och jag hittade massor av fina halsband hos Blingit. Jag gillar verkligen att de har mycket att välja på, för det gjorde det mycket enklare att hitta precis rätt. Så snart kan jag och Jack gå promenader med matchande halsband!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *