Mer seriös vad gäller hälsan

Det känns som det börjar bli dags att bli lite mer allvarlig vad gäller min hälsa. Min kondition är definitivt inte så bra som den borde vara. Att gå ut med hunden några gånger varje dag hjälper, men inte tillräckligt mycket. Visst, det gör skillnad, men att bara nöja mig med hundpromenaderna är inte tillräckligt. Frågan är då bara vad jag ska satsa på, för att förbättra min kondition. Gå ut och springa känns lite tråkigt nu när det är höst och snart vinter. Jag vill nog hellre göra någonting som är lite, tja, varmare. Någonting som jag kan göra inomhus, hemma. Ett gymkort känns som ett dåligt alternativ, för jag vet hur det brukar bli. Man tänker att man ska gå dit 2-3 gånger i veckan, men så blir det inte. Så, någonting jag kan göra hemma.

Träningsredskap?
Så jag började kolla runt lite på nätet efter träningsbänkar, och hittade en del som kändes rätt så intressant. Till slut bestämde jag mig för en riktig klassiker, en träningscykel. Det känns som någonting som kan fungera bäst för den som vill förbättra sin kondition, snarare än skaffa sig muskler och så. Det är inte riktigt min grej, men som sagt, jag tycker jag behöver bättra på min hälsa i allmänhet. Så vitt jag förstår så är konditionsträning ett av de bästa sätten att göra det på, och ett av de enklaste (teoretiskt sätt så behöver jag ju inte en träningscykel, det är ju bara att gå ut och springa!).

En till hund?
I övrigt så funderar jag på att skaffa mig en till hund. En del arbete, men det skulle vara roligt, och jag tror att Jack skulle uppskatta sällskapet. Hundar tycker ju inte om att vara ensamma, men jag kan ju inte vara med honom 100% av tiden. Jag har ju faktiskt ett arbete att gå till också. Så att jag kan köpa hundmat och liknande, så att Jack inte svälter.

Nå, det var allt för den här gången. Träningscykeln är beställd, men till dess får jag väll gå ut och springa med Jack! Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *