Funderingar på en ny säng

Jag älskar inredning och möbler, och nu går jag och funderar på om det kanske är dags att köpa en ny säng. Den nuvarande sängen har jag köpt på auktion, och det är faktiskt en gammal kökssoffa i trä som är ombyggd till säng där själva soffan har blivit en sänggavel och man helt enkelt bara har byggt på och förlängt sittdelen. Jag gillar verkligen den här sängen för den är riktigt snygg och väldigt annorlunda. Det är definitivt inte en säng man hittar i vart och vartannat hem, men om jag ska vara ärlig så är den faktiskt inte så bekväm.

Den är ganska hård och det går inte att lägga något annat än skumgummimadrasser i. Visst skulle man kunna bygga om den så att man kan lägga i riktiga resårmadrasser, men å andra sidan älskar jag också att byta möbler så jag vill gärna ha en ny säng av den anledningen också. Jag har spanat lite på sängar och då framförallt på kontinentalsängar som både verkar vara snygga och bekväma. Det är en helt annan stil än den sängen jag har nu. Nu är det lite mer ”shabby chic” och med en kontinentalsäng blir det väl lite mer modernt och lyxigt, men jag gillar båda delarna.

Jag har dock inte riktigt bestämt mig än. Jag ska kika lite mer på sängar så får vi se om jag hittar något ännu bättre. Jag tror att jag kan få en liten slant för min nuvarande säng om jag säljer den också, för den är mycket snyggare nu än när jag köpte den. Jag har bland annat målat den vit och lagat den där den var lite trasig, och jag tror att det finns många där ute som vill ha en så snygg och personlig säng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *