Få fason på hallen

Hur ofta tänker ni på hallen när ni planerar er inredning? Jag tror inte att de flesta gör det, hallen är ju typ bara stället där man ställer sina skor och hänger av sig sina ytterkläder, det är inte riktigt en del av bostaden i övrigt. Hallar verkar oftast möbleras enbart med tanke på funktionalitet, och ingen tanke ägnas åt hur den ser ut. Hallar är oftast inredningsmässiga katastrofer. Jag säger inte att min är så mycket bättre, utan jag är själv skyldig till att köpt billiga saker som kanske är praktiska men ändå ser helt anskrämliga ut. Men nu är det slut med den saken sedan jag tänkt efter lite. En dag för inte så länge sedan när jag tog av mig ytterskorna så insåg jag att min hall såg rätt så anskrämlig ut och att jag nog borde göra någonting åt det.

Först undrade jag om det verkligen finns hallmöbler som både är praktiska och ser bra ut, men snabbt så insåg jag att ja det gör det och de behöver inte kosta mycket heller utan kan vara riktigt billiga. Det gäller speciellt hallmöbler från Trademax, där jag nu beställt flera olika saker:

  • Sittbänk med förvaring
  • Skohylla
  • Hängare med krokar
  • Tamburmajor

SommarsolOch mer kommer det nog att bli, men det är en bra början för att ge min hall ett personligt och spännande utseende. Jag vill att de som kommer på besök direkt ska känna att min bostad är lite annorlunda, lite fräckare och coolare än en vanlig hall. Det är ett riktigt spännande projekt tycker jag eftersom mycket av resten av min bostad är, tycker jag, riktigt välinredd vid det här laget. Det var ju typ nästan bara hallen kvar!

Det är vad som upptagit mycket av min tid de senaste veckorna, faktiskt så pass mycket att jag nästan missat att det är sommar. Men nu när hallen nästan är färdiginredd ska jag ta itu med den saken och börja njuta av det fina vädret lite också. Det börjar bli hög tid för sommarens första bad till exempel! Så kallt kan väl ändå inte vattnet vara nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *