Drömmer om ett hus

Jag sitter här och drömmer lite om ett hus. Det gör jag ganska ofta. Det är väl så när man är lite inredningstokig. Visst går det att göra en hel del i en lägenhet, men tänk vilka möjligheter det finns i ett hus. Där finns ju alla möjligheter!

Det finns några saker som jag absolut vill ha i mitt framtida hus, och dessa är:

En köksö
Jag vet, det är kanske lite 2003 att ha en köksö, men jag kan inte låta bli att älska hela upplägget. Att ha en fristående yta som både kan fungera som arbets-/avställningsyta och där man kan sitta och ta ett glas vin eller rentav äta om man är ensam hemma. Jag tycker bara det ser så himla mysigt ut. Helst ska den vara hyfsat stor också, inte bara något litet utplacerat bord utan det ska vara en riktig fast köksö med skåp och och bänkskiva.

keddyEn braskamin
Det finns få saker som ger mig så mycket välbefinnande som en braskamin. Den sprakande elden och den sköna värmen. Tänk att få lägga upp fötterna framför kaminen efter en lång vinterpromenad med hunden, eller att få tända en brasa när man kommer upp en småkylig morgon. En kamin ska jag definitivt ha, gärna en från Keddy.se som har många snygga modeller att välja mellan. Jag har en släkting som nyligen har fått sig en braskamin från Keddy och jag kan säga att jag är ordentligt avundsjuk!

Badkar och dusch
En dusch är ett måste, men jag vill också ha ett badkar. Jag vill definitivt inte duscha i badkaret utan det måste vara en dusch och ett badkar. Badkaret ska vara ett fristående sådant som inte ens har något draperi utan där man ligger mitt i rummet och bara njuter av ett välgörande bad. Duschen ska helst vara nischväggar eller någon annan liknande lösning. Absolut ingen duschkabin eller dusch med enbart duschdraperi.

Altan/uteplats
Det måste finnas någon typ av altan eller uteplats och det räcker inte med bara lite stenplattor på marken utan det ska vara ett trädäck. Den måste inte nödvändigtvis sitta ihop med huset utan kan även vara en fristående uteplats. Så länge det är mysigt, med lite staket och plats för lite blommor och möjlighet till både sol och skugga/skydd mot regn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *